Na kontaktoni

Home Na kontaktoni

NA TELEFONONI

Ju lutem na kontaktoni në numrat e mëposhtëm.

069 22 39 888

069 37 50 000

NA DËRGONI EMAIL

Ju lutem na kontaktoni në email me adresën e mëposhtme.

office@oss.com.al

Email login : 

VENDODHJA NË HARTË

Mund të na gjeni me anë të hartës online të ofruar.

Lagjia Pavarësia, Rruga Gjergj Arianiti, Vlorë , Shqipëri

NA KONTAKTONI TANI

Prenotoni takimin tuaj

Plotësojini me të dhënat tuaja personale dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt.