Audit financiar

Auditimi është një shërbim profesional nga një ekspert i pavarur, i cili rrit besueshmërinë e informacionit financiar të përgatitur nga shoqëritë për palët e interesuara, sidomos nga investitorët.

LEXO MË SHUMË
Kontabilitet OSS

Kontabilitet

Shërbimet e kontabilitetit plotësojnë nevojat e klientëve për mbajtjen e kontabilitetit dhe raportimin financiar. Për të gjitha ato shoqëri apo organizata që kërkojnë cilësi të lartë shërbimesh kontabiliteti, Office of Strategic Solutions ofron njohuritë dhe kompetencat teknike.

LEXO MË SHUMË
Deklarimet tatimore OSS

Deklarimet tatimore

OSS ofron shërbimet e deklarimeve tatimore per cdo subjekt si dhe perfaqesim prane Organeve Tatimore ne raste vizitash apo kontrollesh fiskale duke ju mundesuar te orjentoheni ne ecurine normale te aktivitetit tuaj.

LEXO MË SHUMË
Siguracione OSS

Siguracione

OSS ofron per gjithe klientet e saj sherbimin e siguracioneve te jo-jetes. Nepermjet Agjenteve te licensuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare, ne ju ofrojne nje diversitet te sherbimeve te sigurimit.

LEXO MË SHUMË

Qera per turiste

Ne ofrojme sherbim akomodimi per turistet ne hotele, apartamente dhe shtepi me qera ne qytetin e Vlores. Për të mësuar më shumë klikoni në lidhjen ``Lexo më shumë``. Beni zgjedhjen tuaj më të mirë për pushime!

LEXO MË SHUMË
Makina me qera OSS

Makina me qera

Po planifikoni te udhetoni ne Shqiperi me familjen apo miqte? Ju nevojitet makine me qera? Ne jemi zgjidhja e duhur per te marre kete sherbim, duke filluar nga 20 euro/ dite, per nje minimun prej 3 ditesh.

LEXO MË SHUMË

Hartimi i biznes plan

Për çdo nevojë financimi apo parashikim investimi është i nevojshëm hartimi i nje plan biznesi të detajuar për ta parashikuar sa më mirë rrjedhjen e flukseve dhe kthimin nga investimi.

LEXO MË SHUMË

Shërbime të tjera biznesi

Nëpërmjet shërbimeve dhe konsulencës financiare synojmë partneritetin me ju me qëllim rritjen e biznesit tuaj dhe fitimit.

LEXO MË SHUMË
Dokumentacion për të huaj OSS

Dokumentacion për të huaj

Për çdo shtetas të huaj që vjen në Shqipëri për qëillime biznesi ose punësimi, ofrojmë asistencë në ndjekjen e procedurave prane Institucioneve shteterore per pajisje me Leje Pune, Vize, Leje Qendrimi

LEXO MË SHUMË
Vlerësim i pasurive të paluajtshme OSS

Vlerësim i pasurive të paluajtshme

Një vlerësim pasurie është një vlerë/opinion i dhënë për një pronë, për të cilën i është kërkuar një eksperti të licensuar.

LEXO MË SHUMË

Perpunime dixhitale dhe inxhinieri civile

Nëpërmjet inxhiniereve të çertifikuar nga Ministria e Infrastruktures ofrojmë shërbimin e dizenjimeve per struktura celiku dhe civile. Duke perdorur programet me te avancuara ne treg, si TEKLA dhe AutoCAD,ne mundesojme kryerjen e sherbimeve me cilesi maksimale dhe ne nje kohe te shkurter.

LEXO MË SHUMË

Projektim dhe zbatim i ndërtimeve inxhinierike

Skuadra jonë e arkitektëve dhe inxhinierëve ofron shërbime të specializuara në Projektim Industrial dhe Infrastrukturor.

LEXO MË SHUMË